Un taller de risoteràpia uneix el Servei de Rehabilitació Comunitària Burriac i la Casa Benèfica Premianenca

Un taller de risoteràpia uneix el Servei de Rehabilitació Comunitària Burriac i la Casa Benèfica Premianenca

Diversos usuaris del CFP i avis del casal de Premià van gaudir junts d’una activitat molt enriquidora per a les dues bandes

riso1.jpg

Es diu que riure allarga la vida. O si més no, segur que la fa més agradable. Per això la risoteràpia s’ha convertit en una activitat molt recomanable per a qualsevol persona, però encara més per a col·lectius amb necessitats especials o dificultats en la seva integració social. I fruit de la iniciativa de les educadores del SRC Burriac i de la psicòloga i professora de risoteràpia Silvia Isern, es va portar a terme una activitat conjunta amb usuaris de salut mental i gent gran.

Va ser el passat divendres 23 de març quan un grup d’usuaris i usuàries del Centre de Formació i Prevenció van visitar la Casa Benèfica Premianenca, on es van trobar amb la seva gent gran. Seguint les instruccions de la professora, van realitzar un seguit d’accions destinades a passar una bona estona i sobretot, riure molt. És la primera vegada que es feia aquesta reunió entre els dos col·lectius.

Ara, els usuaris del SRC Burriac tornaran a participar en un nou taller al Casal de Curació de Vilassar de Mar el proper divendres 6 d’abril. Finalment, tota aquesta acció culminarà en una xerrada i exposició de fotografies a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras de Premià de Mar el 3 de maig.