Una seixantena de persones participen en la sessió de ioga al Parc Central

Una seixantena de persones participen en la sessió de ioga al Parc Central

L’acte s’emmarca dins les celebracions en motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física del passat 6 d’abril

La sessió gratuïta de ioga al Parc Central de Mataró, organitzada pel Centre de Formació i Prevenció amb la col·laboració del Centre Ànima i l’Ajuntament de Mataró ha aplegat aquest matí a una seixantena de persones que volien aprendre les bases d’aquesta activitat. La jornada ha estat presidida pel regidor d’esports i ensenyament del consistori, el senyor Pere Galbany.

La presentació ha anat a càrrec d’una usuària del grup de joves del SRC Maresme i seguidament la nutricionista del Centre Ànima ha conduït una xerrada sobre els beneficis d’una alimentació conscient. Per últim, una professora del mateix centre ha dirigit la classe de ioga d’una hora i mitja de durada. Els alumnes han hagut de practicar diverses “asana”, nom amb el que es coneixen les postures d’aquesta tècnica de meditació.

Entre els participants hi havia usuaris i professionals del Servei de Rehabilitació Comunitària de Mataró i de Premià així com alumnes de l’Institut Thos i Codina, treballadors i usuaris de la Comunitat Terapèutica del Maresme, alumnes del Centre Ànima i altres persones que hi han volgut assistir a nivell individual.

Aquesta sessió ha estat programada en motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es celebra cada 6 d’abril, però que durant tot aquest mes ha estat present mitjançant diversos esdeveniments per tot el territori català com caminades, curses i classes per aprendre diferents esports i activitats saludables.