Presentació del curs d’ocupació laboral “Auxiliar en serveis de neteja”

Presentació del curs d’ocupació laboral “Auxiliar en serveis de neteja”

Domènec López, del sevei de Formació i Intermediació Laboral del CFP va presentar ahir el curs d’ocupació “Auxiliar en serveis de neteja” a una trentena de mataronins/es en situació d’atur derivats/des pel SOC.

Aquesta formació comença el proper 13 de març i finalitza el 20 de maig. Durant el mes de juny els i les alumnes poden fer pràctiques a empreses.

Les persones interessades en la sessió informativa realitzaran una entrevista personalitzada i, finalment, se seleccionaran les deu més adients. Els requisits per ser candidat/a a accedir a aquesta formació són estar inscrit/a al SOC com a demandant de treball, tenir un certificat de discapacitat i no tenir limitacions físiques i/o mentals que impossibilitin el desenvolupament de l’ofici.

El servei de Formació i Intermediació Laboral és un recurs transversal que acompanya a persones amb problemes de salut mental, discapacitat i/o especials dificultats d’integració per aconseguir la seva inserció laboral. Inclou formació ocupacional i  suport en el procés de cerca de feina.