Usuaris del Servei Prelaboral del CFP assisteixen al Camp Nou per veure el Barça – Hèrcules de Copa del Rei

Usuaris del Servei Prelaboral del CFP assisteixen al Camp Nou per veure el Barça – Hèrcules de Copa del Rei

Tots ells van poder gaudir del partit gràcies a la celebració de la Diada del Soci Solidari per part del club blaugrana, que va cedir gratuïtament les entrades a l’entitat

img-20161222-wa0001

El FC Barcelona va tornar a organitzar el passat dimecres 21 de desembre per sisena vegada la Diada del Soci Solidari en motiu del Barça-Hèrcules de setzens de final de la Copa del Rei. Gràcies a aquesta iniciativa, moltes persones que habitualment no poden venir al Camp Nou van tenir l’ocasió de gaudir d’un partit que a més, va acabar amb golejada a favor dels culés. I entre ells es trobaven un grapat d’usuaris del Servei Prelaboral del CFP, que com a entitat d’iniciativa social, va rebre entrades gratuïtes per part del club català.

Mentre l’any passat van ser els infants del Centre Residencial d’Acció Educativa de Mataró els que van assistir al partit, aquest any els va tocar a les persones que estan rebent formació per tal d’inserir-se al mercat de treball. Els educadors del CFP van repartir entre els usuaris les 10 entrades que van rebre del Barça i en grup es van dirigir a l’estadi blaugrana per veure d’a prop als cracks de l’equip.

Tot i no jugar amb el famós trident, els locals van passar per sobre d’un equip alacantí que va resistir la primera mitja hora però que finalment va acabar rebent 7 gols. Segur que els nostres companys i totes les persones de les institucions socials que van ser convidades a aquesta magnífica iniciativa van vibrar amb el joc del FC Barcelona i van passar una estona divertida que esperem, es pugui anar repetint any rere any.