Usuaris/es del CFP es solidaritzen amb La Marató de TV3

Usuaris/es del CFP es solidaritzen amb La Marató de TV3

La Marató de TV3 d’enguany que va tenir lloc el 15 de desembre es va dedicar a les Malalties Minoritàries. Entitats i persones de tot el territori es van solidaritzar ideant iniciatives per recaptar diners per La Marató.

Els usuaris/s del CFP es van solidaritzar amb la causa i van fer la seva aportació a través d’una paradeta a la fira que es va organitzar a Premià de Mar per recaptar beneficis per La Marató. Concretament, usuaris/es del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) Burriac de l’activitat d’Espai Art i d’Alterarte. Ambdós programes, treballen l’expressió artística a través de propostes variades i utilitzen l’art com a eina d’expressió personal.

Així, a la paradeta van vendre adornaments i postals nadalenques, manualitats fetes amb Scrapbook, peces de Patchwork i pastissos. A més, van preparar un taller per a nens/es de creació d’una titella.  A més, els companys de ràdio Bricura, els van entrevistar per saber com havien viscut l’experiència.

Un matí d’art i solidaritat per la Marató a la que el CFP va posar el seu granet de sorra per la investigació per les malalties minoritàries.