Ester Sara Cabanes, Directora de la DGAIA, participa a una assemblea dels infants i adolescents del CRAE

Ester Sara Cabanes, Directora de la DGAIA, participa a una assemblea dels infants i adolescents del CRAE

Ahir vam rebre la visita de la màxima responsable de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), Ester Sara Cabanes. Va ser arrel del seu interès per assistir a una assemblea de les que realitzem al CRAE, amb els 20 infants i adolescents que hi viuen. Cabanes va explicar les seves tasques a tots els assistents. Els nois van voler preguntar-li detalls de les seves responsabilitats i funcions respecte les decisions que afecten a nens i nenes tutelats com ells.

 

L’assemblea versava sobre dos temes: l’accés a Pisos assistits per a joves per part d’adolescents del CRAE i l’accés a mòbils. Per a parlar sobre la possibilitat de que, un cop compleixen els 16 anys, visquin a un dels pisos per a joves que regenta el CFP,  van poder escoltar l’experiència de la B., una noia que ha viscut al CRAE i ara està a un dels pisos. Per a contextualitzar el tema de la normativa d’ús dels mòbils i l’accessibilitat que hi tindran, van veure un vídeo. Després van conversar sobre una qüestió de tanta actualitat com és aquesta.

 

Tot plegat, va ser un espai d’intercanvi d’impressions sobre aspectes importants en el dia a dia dels infants i adolescents. Poder-ho fer amb la presència i aportacions de la Sra. Cabanes ha estat una molt bona oportunitat. Des d’aquí volem mostrar el nostre sincer agraïment.