Gairebé quaranta persones que atenem participen a l’últim Speed Dating d’enguany

Gairebé quaranta persones que atenem participen a l’últim Speed Dating d’enguany

Ahir vam fer l’última trobada entre empreses i persones que es troben en cerca activa de feina. És una proposta del grup d’inserció laboral de la taula de salut mental de l’Ajuntament de Mataró que hem organitzat des del servei de Formació i Intermediació Laboral.

En aquesta ocasió hi han participat 36 persones, totes elles de diversos programes que realitzem. Concretament, el MAIS, destinat a persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania; el SIOAS, on hi acompanyem a persones que conviuen amb una discapacitat i/o malaltia mental; i el curs d’Auxiliar en Serveis de Neteja, al que assisteixen persones sense formació ni experiència.

Les empreses que han format part de l’Speed Dating han estat Supermercats Veritas, Adecco, líder en Recursos Humans i Bricodepot, corporació sempre present als Speed Dating que realitzem. Totes elles han fet entrevistes curtes als participants per a tenir-los a compte per a possibles candidatures que puguin sorgir.

L’equip de Veritas ha acostat als assistents al món ecològic i ha explicat els valors de la seva empresa i els perfils professionals que solen cercar. Adecco ha aprofundit en els aspectes clau per a preparar un bon procés de selecció, incidint en la importància de l’actitud i la constància. Per la seva banda, Bricodepot també ha parlat de l’actitud i de les competències més transversals de les persones.

Un intercanvi d’opinions i possiblitat d’aprendre de responsables de Recursos Humans que, de ben segur, serà molt útil per seguir caminant cap a la inserció laboral.